Proti proudu
Anotace: pláče, když odcházím...
Půjdu proti proudu
proti proudu tvých slzí
proderu se tvými vlnami
Všechno je ještě před námi
mám na jazyku
mandle a tvoje slzy
Proč pláčeš? Vždyť neodcházím.
Slíbám tu vodu
chci schovat si tě na horší časy
Slíbám tu vodu
abys mi rozkvetla do krásy
Neplač, ať nemusím
prodírat se k tobě řekou
Přečteno 568x
Tipy 14
Poslední tipující: Lady Carmila, malá čarodejnice wiggová netopýrková, jesterka, Alasea, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Stepbystep, Fiserka, Simísek
Komentáře (3)
Komentujících (3)