Dokud je čas
Anotace: ať anotují druzí...
Pojd, budem´ se, lásko, milovat,
vzdyt za to stojí
navzájem se sobe dát
než nám těla stáří zabaví.
Pojď, lehnu si Ti do klína,
můžem se mazlit
a přitom vzpomínat
a foukat si svá zranění.
Pojď, už zanech svoje výmluvy,
zavři oči,
ať celý svět jsme jenom my,
můžem se znovu objevit.
Přečteno 367x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)