šíp vyrvaný z rány
ať letí už pryč ty vrány ...
a jaro louže vysuší
slunce prosvětlí stín na duši
02.03.2009 23:22:00 | ni.va
Koukám, jak tvá tajná víla,
krev ti v těle rozproudila,
jen se tady objevila,
zpátky vrací se ti síla :o)
I když jsou tvé verše tklivé,
je tu náznak vody živé,
tak děkuji Pánu Bohu,
vítej zpátky Kozorohu!
28.02.2009 15:23:00 | nejsembásník
a srdce smutkem rozervané
a plné hněvu ptá se nebe
proč láska nehřeje mě ale zebe
proč zasáh mě ten šíp a netrefil i tebe
:-)
28.02.2009 03:47:00 | lampicka