Anotace: ..tak po dlouhé době přidávám čerstvou básničku..a snažila jsem se trošku ne přímo veselou..ale tak nějak..ne zklamanou =) snad se vám bude alespoň trošičkuu líbit a přeji krásné čtení
děkuju za komentíky =) loscar: ne,ne po mém boku nikdo takovej opravdu nestojí....a sen..ten to už asi také dávno není..je to jen taková hra se lovíčky, kterou jsem se snažila alespoň trošku procítit ..mějte se krásně.. =)
08.03.2009 21:00:00 | Giginka
věřím , že to není jen Tvůj sen, že někdo takový po Tvém boku stojí :-) moc krásné vyznání
05.03.2009 21:38:00 | losscar
ta osoba je alebo dokonala,alebo ty sialene zamilovana :)
ale basen velmi pekna(par gramatickych rymov,ale na to nie je nic zle)
28.02.2009 20:27:00 | Terulienka
ST! je za obsah, myšlenku. Slůvky si popsala touhu, kterou má každý z nás...
27.02.2009 20:13:00 | NikitaNikaT.
jak jsem slíbila, přidávám komentář tak, jak jsem ti ho poslala, když jsi mi dala tuto báseň jako první přečíst.... "to je krásný... to bych nevymyslela ani kdybych byla zamilovaná, že bych žrala omítku, které by se můj vyvolený dotýkal..."
moc se mi líbí styl, jakým tu osobu popisuješ...
27.02.2009 19:47:00 | Adelaine