Ne-vzpomínám
Anotace: láska jedný noci a jednoho života
Nevzpomínám si
na svět co točil se
kolem mě
ve mně
na tebe
Nevzpomínám si
byla jsem nahá?
lítala jsem ke hvězdám?
brodila se v bahně?
s tebou?
Nevzpomínám si
je to dobře?
nebo špatně?
nevím
neznám tě?
Nevzpomínám si
jen v tvých očích
můj strach
můj žal
mé hvězdy
mé bahno
má láska
vzpomíná
Přečteno 392x
Tipy 15
Poslední tipující: jarmil, Radek.oslov.Šafárik, Holis, lucajda89, kroužek, jedam, blue, Verena, vapiti, Kapka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)