Ano, ten chaos v ni byt prave ma. A to de. Piti s citem je dobre a schvaluju ho, ale stejne se tim nic nevyresi. Takze jednou za cas proc ne, ale zas furt pit je trapne. A taky drahe.
01.03.2009 21:20:00 | Breg
Já teda nevim, báseň se jmenuje Pití a jak to tak čtu... No nevim. A co když se někdo opijí s citem? ;-)
01.03.2009 21:01:00 | Jarin Kalin