Až
Jestli něco zůstane
po nás dvou
bude to nic
A jestli zbyde něco
až tahle láska skončí
tak snad jen prázdno
Vymilované
Odbrečené
Natahuji rolák svým snům
přes obličej
přes oči
Jestli něco zůstane
po nás dvou
po mně a po tobě
nechci tu být
Uteču daleko
abych našla tebe
Prázdná prázdného
A naplníme se až po okraj
Já tebe mnou
a ty mě sebou
Až uteču daleko
chci tě vzít s sebou
Přečteno 510x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, enigman, jedam, Psavec, Kapka, Seanko, labuť, Maro Deives
Komentáře (2)
Komentujících (2)