niektore gramaticke rymy stavbe basne neuskodili,je velmi zaujimava,len mi trochu prekaza castopouzivany obrat mojho srdca sampion,inak je basnicka super :)
05.03.2009 18:15:00 | Terulienka
Ještě možná pořád jsou tu věci za které stojí za to prolít nějakou tu kapku krve...
04.03.2009 18:58:00 | Chancer