VETO I
Anotace: ...láska,sex,život 1/13
Sbírka:
VETOVÁNO
***
Já s maminkou
ty s rodiči
já pokukuju
ty hledíš na mne
Pořád se směješ
stále klopím zrak
o dva dny dříve
jeli jste domů
Ty první moje
Brečel jsem dlouho
pak zapomněl tvář
a polštář vyschl
jen vlasy vidím
Když si vzpomenu
/to mi bylo...bylo...?/
***
Přečteno 807x
Tipy 72
Poslední tipující: Matty_D, PIPSQUEAK, Lady L, Házté, WhiteSkull, Tygropes, Štěpina G, Lilly Lightová, malý lachtánek, jedam, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)