Tohle mne trošku pobavilo, ale vzpomínka se objevila aj v mé hlavě... na spaní pod šerákem :o) a nejen pod ním, ale tak vůbec ... venku kdesi.
06.03.2009 15:51:00 | NikitaNikaT.
Vašku,Vašku, kdes nechal tašku? Na prahu v lese, vlk ti ji nese...
(nehledej/te v tom souvislosti, jen vzpomínky - básničky 1. a 2. tříd)ST -za tohle dílko!
04.03.2009 20:42:00 | kikis
Zapomněl ses nám přiznat, že ti šašku řekla, až když jsi jí namočil cop do kalamáře...
04.03.2009 12:18:00 | Aťan
páči sa mi tento seriál :)
milé, vtipné, prebúdzajúce spomienky, ...
pokračuj, prosím
04.03.2009 00:14:00 | zlomeny srdce