Teskná noc
Anotace: ranní vítr od Atlantiku, smetl mi ze stolu labutí knížku návštěvníků...
usnula teskná noc, tmou číhá za okny
prstoklad durových melodií
maluji ranní stres třesoucích kapek směs
dře písek a chladí déšť
labutím mávnutím na křídlech okenic
obrázky ulítly z tvé lásky do ulic
k hledání nočních snů vznáší se i tvůj smích
chuť letních polibků ve hnízdech labutích
ag©jordan
www.bloguje.cz/blogy/agjordan
Komentáře (0)