Dýchej a polykej nebesa
básněmi oros mé kurděje
dotkni se hluboce
ran,bolestí
v nalomení zoufale
až na pranýře udání
vyvstanu z popela
celá ve verších
budu tvou něhou
v nahotě zrození
posetá.
Poetická Ilona srdečně zdraví.
20.06.2009 22:24:00 | poetická ilona
Jsi nepopsaný list,
a já jen vykročím
a poskvrním ho rázem,
básněmi nešetři,
ať už dnes,
zítra,
či pozítří.
05.03.2009 23:16:00 | ota.pé