Anotace: Nedávno jsem se vzbudila ve tři ráno a dlouho trvalo, než jsem zase usnula. Ráno jsem pak ve škole napsala tuto báseň
Taky se někdy ptám, čím vlastně jsem, zda ženou, nebo stále dítětem. A když se probouzím uprostřed noci a ne a ne usnout, přemýšlím o spoustě věcí. někdy jen tak přemýšlím, jestli už konečně vykročím a udělat pár důležitých rozhodnutí, ke kterým se snad celou věčnost odhodlávám. A taky skládám:o)když nemůžeme usínat, co dělat užitečnějšího:o)
12.10.2005 12:19:00 | Sunny
Kdyby kdykoliv se v noci probudim, mě napadla taková báseň, tak se probouzím ráda :-) Moc pěkný :-)
11.10.2005 19:54:00 | Lenna