...::: 16 proč :::...
Proč je dno tak hluboko
proč je má láska tak daleko
proč nemůžem šťastně žít
proč nemůžem spolu být
proč jen doufat smím
proč o ní stále sním
proč tolik otázek a žádná odpověď
proč mám zas štěstí na dohled
proč ji miluju
proč ona mě
proč duši zpytuju
proč říkat ne
proč miluju znova a znova
proč Bůh stvořil takového tvora
proč pochyby utápím
proč znám jen jednu odpověď
CO JÁ VÍM
Komentáře (2)
Komentujících (2)