Vzpomínáš?
Jako nekuřákovi
se Ti prsty proplétala jedna cigareta za druhou.
A jako abstinent
jsi vždy otevíral alespoň tři láhve vína.
Jako zapřísáhlý odpůrce poezie
jsi po večerech sepisoval sonety
/ale Lauře ne, ta už je dostala od Petrarcy/
"Tyhle budou pro Tebe, maličká,"
šeptal jsi do ticha nocí...
Přečteno 415x
Tipy 6
Poslední tipující: CRASH, Terulienka, René Vulkán, Markéta Hl., Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)