Anotace: Asi netřeba vysvětlovat, pochopí každý
Hodně silné.
Souhlasím s tím prvním komentujícím, a dodávám, že načrtnuté obrazy jsou úsečné a přitom všeříkající, což neumí každý.
01.06.2009 13:29:00 | Gina Rocca
Člověče, dost dobrý. Verš spotáni řetězem ze zlata....čekáme na popravu bez kata... je sám o sobě hodně silnej a když je navíc vysvětlen dalším dějem, stává se z něj spojení až geniální. Piš, básníku, piš...
10.03.2009 17:14:00 | René Vulkán