Zrcadlení
Anotace: you've never wanted to live that way..you've never wanted to hurt me...why am I running away?
Je nazelenalá hlubina
v odlesku tvých očí
duše si pěsti zatíná
a bezbarvě se točí
S vyplazeným jazykem
den rozsypal svá pozlátka
květiny hříchu za plotem
zběsile buší na vrátka
Na střechách stíny se lámou
v bílých křídel mávnutí
vcházívals hlavní branou
teď opodál stojíš bez hnutí
Ubohé hvězdy úsvit
zhasil jako svíce
neshoří v tobě navždy
a nezažehnou více
Je černější než černá
hodina v níž se zrcadlí
touha náhle zrádná
a mrtvá snad až k zoufání
Přečteno 419x
Tipy 20
Poslední tipující: Marupiara, jedam, Mounkey, Kozoroh 1, Holis, Kars, Radek.oslov.Šafárik, kroužek, Romana Šamanka Ladyloba, el viento, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)