Lásko má
Anotace: ...Je to už dlouho, co jsem ji napsal, a když jsem se na ni dneska díval, řekl jsem si, že ji sem dám...
Až noc přikryje oblohu
svou tajemnou mocí
Až hvězdy jasně vysvitnou
a budou zas plout nocí
Buď mou hvězdou, lásko má
Však víš, tou nejjasnější
Buď mou nadějí, lásko má
...Mou nejsilnější
Až noc mému světu bude vládnout
se smutkem po pravici
Nenechám svou mysl zvadnout
do smutku klesající
Ač ode mne jsi daleko
stále Tě v srdci mám
A Tvoji sladkou blízkost
pohnutě postrádám
Však jsi se mnou dále
v mém srdci
v mé duši
a v mé mysli stále
Možná jestli uslyšíš
můj smutný lásky hlas
budeš vědět, Lásko má
že přes všechen ten čas
moje láska neskoná...
Přečteno 587x
Tipy 32
Poslední tipující: Teop, 5thelement, carodejka, al-pacino, greapy, Holis, Vlk v rouše, Sýkorka07, sinoraLee, Juan Francesco de Faro, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)