Anotace: Třetí pokus o básničku. Tohle se mi snad ještě nestalo. :) Nic mi PRO NĚJ nepřijde dost dobré. Ani já sama, ani nikdo a nic jiného. Už je to tady zase, přátelé moji. Pubertální výlevy. Přeji příjemnou zábavu.
špatně jsem to napsala..né super že padáme,ale jak dokázala básnička strhnout
14.03.2009 22:55:00 | 5thelement
Ahoj králíku, opět nenacházím nic, co by se dalo vytknout, proto pouze (a ráda) chválím. Máš svůj styl, což je v tak mladém věku pozoruhodné. Bylo to opět skvělé. A abych nezapomněla - ST.
10.03.2009 07:05:00 | Jana M.