Prázdná dlaň
Anotace: O tom, kde hledat inspiraci..
Prázdná dlaň je inspirace,
popíšu ji básněmi,
můžu vážně i z legrace,
ta dlaň se moc nezmění..
Myšlenky mé tam budou stát,
vždyť pro Tebe mě napadají,
verše, co si budeš přát,
co do sebe zapadají..
Přečteno 347x
Tipy 7
Poslední tipující: BARBYE, lucajda89, Hazentla
Komentáře (1)
Komentujících (1)