Kdo za to může?
Anotace: ...láska....jinak je taká smutná
Žiju jak bych měla,
ale láska všechno poničila.
Nic me již nebaví,
básně píši potají.
V nich mohu napsal žal,
i to,že srdce mého ztratil se král.
Pustá,prázdná duše,
okolí ví,všechno túše.
Však ignorujíc mou bolest,
říkaj už nejsi naše malá ratolest.
Chci zkočit.
Navždy spát.
Ten cit,
ve mne procit.
V tvém objetí chci se hřát,
nebo jen umírat...
Komentáře (0)