Save me
Anotace: Napsáno jedné noci při poslechu Save Me From Myself by Sirenia
Zachraň mě!
Ďábelský anděli
Před úsvitem odkrývajícím pravdu
Spoutej mě!
Můj vytoužený spasiteli
Svými hedvábnými provazy klamu
Odveď mě!
Svou věrnou milenku
Do světského chrámu ponořeného v temnotách
Osvoboď mě!
Králi zbloudilých poutníků
Z pozlacených okovů minulosti
Ukaž mi!
Mistře svůdných lží
Jak chutná zhřešení za zavřenými dveřmi
Pij!
Nenasytný chlebodárče
Mé slané slzy utopené ve víně
Hraj si!
Hrdino z dávných dob
Než vyblednou hvězdy, strážkyně sladkohořkého tajemství
Zachraň mě!
V noci jsem tvá
Ve dne jsi můj
Má nenáviděná lásko
S dalším východem slunce
Zaplétáš se do mých sítí…
Přečteno 360x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis
Komentáře (0)