Moc smutná básenka... chcu se tisíckrát zmenšit, vejít do Tvého srdce, nitra, všecky vymést ta zrníčka, ať je to místa pro lásku a štěstí...
A pokud to nejde, tak alespoň na dálku Ti posílám pohlazení a jedno velké upřímné objetí se slůvky... čas to všecko spravý, zas přindou lepší zítřky.
20.03.2009 15:17:00 | NikitaNikaT.
...no...ty první dva odstavce(jak to napsat),běžně známe,čtvrtý nejlepší,předposlední chytrý :-)
17.03.2009 21:48:00 | WAYWARD
ale (jemu) to mozno vyhovuje...su svine..je im jedno co si myslime :( fnuQ
FLV
17.03.2009 21:10:00 | Terulienka