Dálka vs. láska
Anotace: Z nudy z dálky prstu lusk...
Dálka, ano, co vlastně dálka je pro lásku?
Vlastně nic, jen lusknutí prstu.
Láska hory přenáší a naše srdce nadnáší.
Srdce na růžovém obláčku posílám ted k Tobe,
Shledáme se v blízké době!
Já to cítím, já to vím,
já to prostě zařídím...
Přečteno 367x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Kapka, nejsembásník
Komentáře (4)
Komentujících (4)