Přání
Anotace: Co víc si může člověk přát?
Při ranním rozbřesku
čtu v očích tvých
pravdu odvěkou
hluboko v duši
navždy ukrytou
Ležíme spojeni
v objetí touhy
"tu chvíli nekonečnou
celou procítit
a nezapomenout"
to je mé přání jediné
být tu a mít
lásku v srdci svém
Tak prosté přání mám
a tak veliké,
že celý svět je na něm postaven
a základy jsou pevné
Vždyť co víc si může člověk přát
než být milován a lásku dávat
dál...
Komentáře (0)