Anjelik Strážny...
Anotace: ...ktorý ťa nikdy neopustí...
Tvoje frajerky
budú prichádzať
a v zástupoch
odchádzať preč
Lenže oni
nie sú to,
čo naozaj chceš
Viacej ti pomôže
ruka vernej kamarátky
ktorá nikdy nesklame
Je to len tiché dievča,
vraj je po mame...
Ale v duši je silná a veľká
emocionálna a úprimná
Nedá sa s nikým porovnať...
a predsa je ich sokyňa
Ju však nikdy nestratíš
na to sa máte až priveľmi radi
jej sa páči na tebe to,
čo iným vadí
Tak si nás váž a chráň!
Neplač už toľko...
A VSTAŇ!
Přečteno 316x
Tipy 14
Poslední tipující: Giginka, Divoženka1, Radek.oslov.Šafárik, NikitaNikaT., Terulienka, kikis, Květka Š., Paulín, Mounkey, Petbab
Komentáře (6)
Komentujících (6)