Anotace: Jo co bylo už není a musím se stím smířit.........ale bolí to a moc
Moc pěkná, povedla se ti. Neboj, určitě zase bude líp. Jen tomu musíš věřit.
19.03.2009 21:20:00 | Anne Leyyd
Přimlouvám se za lásku
za Tebe dcero
i
synu
za něžné zpětvzetí
za křehký dotek bělásků
za srdce
schované v prokletí.
Láska je vše
"životní věno"
modlím se
ať je všem lidem odpuštěno.
Sidy
19.03.2009 20:54:00 | carodejka
Dvě slůvka jsou, chci-to se člověk snaží, aby měl svět radši a ono to dopadne!
Chtěl bych-to se jenom plánuje a sní, ale než se rozhodneš, to tě kotě sní.
Drž se a nevzdávej se budeš na tom líp :)
19.03.2009 14:14:00 | BARBYE