Anotace: ..počítám, že je tisíc dalších...a to je dobře..
Žití: Někdo raději vůbec, když ne zcela. A někomu stačí i půl, ba i jen čtvrtina či ještě menší kousíček. Zbytek do jedné je naděje. Naděje na lepší příští. Ale to se musí člověk setsakra snažit a ani to nemusí stačit. Život je totiž i o štěstí.
18.03.2009 23:00:00 | Špáďa