Když s Tebou usínám
Anotace: Kdysi, komusi... Prosím okomentujte =)
Oči jak dvě studánky,
do kterých se tak ráda dívám,
tváře jak dva červánky,
kterých se tak ráda dotýkám.
Rty rudé,
které tak ráda líbám,
ruce tak hebké,
které tak ráda držívám.
Vlasy jako slunce zářící,
srdce mé divoce bušící,
jemné doteky a polibky mne doprovázejí,
když s Tebou usínám.
Přečteno 485x
Tipy 8
Poslední tipující: Terulienka, Mbonita, Psavec, Seanko, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)