jedine slove,ktore ajtak nedostatocne vystihuje dojemost tvojej basnicky fnuQ,za vsetky ubohe tyrane zvieratka
22.03.2009 20:28:00 | Terulienka
Já roním sluzu, a ne jednu,
pro to chlupaté srdíčko,
jež muselo zhynout a samo...
...smutek, který se mě zhostil,
patří i vzpomínka pro něj...
...psisko neznámé, jisté nádherné....
ST! se slzami v očích, báseň je tak hezky dojemně napsaná.
20.03.2009 15:14:00 | NikitaNikaT.