Anotace: Psáno pro někoho, kdo si to nezasloužil. Prosím, všichni, kdo to čtete, oznámkujte. Díky moc
píšeš-li..piš..a nedělej rozdíl v tom..zda si to dotyčný zaslouží či nikoli..víš, pravda je taková..že inspiruje-li tě někdo k básni..pozitivně i negativně..vždy mu buď svým způsobem za to vděčen..nebo si pohněváš Múzy :o))
26.10.2005 14:44:00 | šuměnka
Poznávání jeden druhého tě teprve čeká, život tu proudí jak široká řeka, snad umíš plavat. :)
17.10.2005 10:07:00 | Krtica