Vína pohár dopít
Ty tam! Dej mi zkusit vína..
Slyšívám, že pramení v tom síla.
Chci však plnou a dělit se nechci
dáš-li půlku, klidně zas zpět vem si!
Nechci toužit, nechci dát zpět dané
radši žít pro věci nepoznané.
Ono totiž zkusit věci sladké
zakoření,
neprolezou zadkem!
Přečteno 472x
Tipy 8
Poslední tipující: al-pacino, zzlatý, WAYWARD, Sleepwalker, Terulienka, lucajda89
Komentáře (4)
Komentujících (4)