bez názvu
Jako vánoční dáreček pod kterým nevíš co se ukrývá.
Jako chybička poslední v pravopisném diktátě.
Jako život co každou sekundu ubývá.
Jako jediný pták sedící na drátě.
Jako páté kolo u vozu .
Jako mizící splín .
Jako já a on.
Jako já.
.
Přečteno 399x
Tipy 9
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, fuu, jesterka, Kapka, embryo v hlave, Markéta Hl.
Komentáře (3)
Komentujících (3)