Přiznání
Anotace: Některé věci člověk často nepřizná ani sobě, ale ta úleva, když se to podaří!
Poslouchám písničky,
v každé pár slov
co před tím jsem slyšet se styděla.
Potkávám lidičky
a až teď pochopím,
co všechno a kolik jsem toho jen viděla.
Maluju obrázky,
mám ráda podzimní večerní nebe,
tu barvu mezi tmou a červánky.
Dívám se,
najednou vím, že nechci být bez lásky,
chci trochu žít a hodně milovat. Tebe.
Přečteno 704x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, ota.pé, zlomeny srdce, shakespeares, jedam, ni.va, enigman, Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD, Kapka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)