Rychlík na Brno
Anotace: Nebyla jsem v kupíčku...
Otevřený vůz
možná plný múz
mě však lidí tíží
zbavit se potíží
přijíždíme k Jihlavě
samý zmatek v mé hlavě
bojuji a snažím se
nestát jednou na římse
tento prostor je moc velký
pro mě jen dům pro panenky
venku je zase šedivo
mě dochází už palivo
železo je pořád zrezlé
všechno mi už přijde vlezlé
na zdích plných sgrafiti
je otázka: KDE JSI TY?
Přečteno 388x
Tipy 22
Poslední tipující: Čoki, Bíša, ewon, al-pacino, Mademoiselle Drea, Haniéčka, NikitaNikaT., Petbab, Radek.oslov.Šafárik, Holis, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)