Doopravdy
Bude to 14 dní
nikdo ji nehledá.
Listí pod ní už hní,
tělo se rozkládá.
Sedí tam chlapec.
Perverzně hledící
(v černém jak krkavec)
na krásu tající.
Ruku má v kalhotách,
pohled jen pro ni.
Je jeho snoubenkou
ač smrtí voní…
Přečteno 573x
Tipy 7
Poslední tipující: Do Ga, 4LJFilip, Romana Šamanka Ladyloba, Dedillope
Komentáře (1)
Komentujících (1)