Lež a slova
Anotace: asi nemám co dodat...
Lživá lež a prázdná slova,
smutně šťastná černá vdova.
Hříšný hřích a velké snění,
hloupý smích a noční chvění.
Chvíle tajných schůzek,
co vedli vždycky nikam
-právě proto možná, teď pod
peřinou vzlykám.
Radostná neradost mě držela snad nad vodou,
že uvědomit jsem si měla jen tak čirou náhodou,
že nepatříš mě a já nepatřím tobě,
že nežiješ ve mě a já nežiju v tobě...
a proto si teď připadám jak neznámý vojín
v opuštěném hrobě...
Přečteno 391x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (0)