Pro něj
Anotace: pouze pocity hozený na papír, snad omluva?
Víš, tenkrát, když jsem se vznášela v oblacích jako naivní héliový balónek při pouhém pomyšlení na tebe, mě tak strašně ničilo být tou, která má ráda víc.
Víš, kde byla má láska, když jsme spolu spali? Byla jsem nucena zkopnout ji z postele. Klepala se u našich ponožek a plakala. Neměla co dělat mezi našimi nahými těli. Nebylo tam pro ni místo.
A teď, když mě miluješ a do ouška šeptáš "miláčku", snažím se tu lásku zase najít. Někam se mi zakutálela. Je uražená a už tu není. Odešla. Nevrátí se.
Mrzí mě to.
Přečteno 457x
Tipy 12
Poslední tipující: Lioness, Dev_LATea_princess, Rolnička, Marupiara, Terulienka, Radek.oslov.Šafárik, jesterka, bajli33, Emira
Komentáře (4)
Komentujících (4)