az moc californication
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=jzxUezBNNVk
jdu proti tobe
v hlave si promitam
posledni dva roky
a posledni udalosti
a moc mi to vsechno
nedava smysl.
tolik nezahojenejch
ran
tolik veci
co sem udelala blbe
az moc californication
.
neni den
kdy bych na tebe
nemyslela
a vim
ze u tebe je to
j i n a k
jdu proti tobe
mame svoji minulost
ktera se mi porad
vraci a pripomina
chci bejt s tebou
chci te vedle sebe
tenhle boj nejspis nevyhraju
nejsem na domaci pude
a kdyz ty nejsi muj souper
tak kdo teda?
proc se to vsechno stalo?
/áýážáýáýžáýáýžáýžáýřááčžráčž/
Přečteno 334x
Tipy 9
Poslední tipující: Woski, Holis, Terulienka, stmivani.na.lepsi.casy, Albertinka, kryndy
Komentáře (2)
Komentujících (2)