Lásko...
Anotace: Napsáno už 15 let:o)))
....chybíš mi.Chci Ti dát své srdce,
ale Ty tu nejsi.Odcházíš zpět do skutečnosti.
Bojím se vzdát se naděje.
Ale přesto říkám,,Vejdi dál do mého srdce
a obejmi mě rosou večerní,
vždyť víš co k Tobě cítím přece,
já chci abychom zůstali ztracení.
V mlze krásy,kde není zklamání,
ustavičný boj o lásku,
v příboji slov a vyznání.
Přečteno 483x
Tipy 2
Poslední tipující: Rbb
Komentáře (1)
Komentujících (1)