Květinka
Anotace: v alkoholovím opojení psaná, z lásky zrozená
Květinka maličká,
mocná ukázka života,
květinka maličká,
tragedie bytí,
květinka maličká,
já jsem motýl,
lapen v její síti,
květinka maličká,
roste do tmy..
květinka maličká,
cestující démoni noci,
květinka maličká,
loupe se svět,
květinka maličká,
...usychá...
Květinka maličká,
umírá teď,
květinka maličká,
..pomoz jí..
..zalej jí..
..pohlaď jí..
květinka usychá,
už je pozdě,
všechen život,
všechnu krásu,
vysálo slunce,
květinka maličká,
...je mrtvá...
Už nebude krášlit setmělou louku,
porostlou plevelem a bodláky,
zhynula nepovšimnuta,
v zapomění,
květinko má, já nezapomenu,
na Tvou prostou krásu,
a na Tvou smrt...
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: dream in emptiness, Terulienka
Komentáře (1)
Komentujících (1)