Anotace: no jo...nechal mě kvůli vdaný ženský s 5 dětma...ale tak co...to už je děsně dááááááááááááávno...=))
Možná jednou ty sama budeš matka pěti dětí, za kterou bude někdo běhat, ale nepochybuji, že tou dobou budeš šťastně vdaná a takového člověka nebudeš mít zapotřebí.
04.04.2009 23:41:00 | Hopy
Na Tvůj věk, tak nějak přemýšlím, kde se to v Tobě vzalo? Mno, každý musí vědět své, láskce neporučíš, nikdy dopředu nevíš, do koho se zamiluješ... jednou to klidně bude někdo, o kom by sis to v životě nemyslela...
04.04.2009 16:20:00 | NikitaNikaT.