Ty ,Ty a jenom Ty!
Anotace: zamilovaná..asi až po krk:)
Krásné oči, krásné rty.
Lásko, to jsi přece Ty!
Tvůj krásný úsměv, krásný nos.
Já nezvládnu si říci dost.
Stačí jen letmé na to pomyšlení
a já už myslím na zhřešení.
Jsem ďábel v ženské podobě.
Já toužím jenom po Tobě!
Přečteno 593x
Tipy 11
Poslední tipující: Alasea, Holis, Gabriel17, mimi1000, Kubino 2, Jamesow, Aurora., Markéta Hl.
Komentáře (2)
Komentujících (2)