Terč
Nech si ty kecy blbý
jak živý terč před kulkou
jen si vystřel mě neumlčíš
budu dál toulat se tmou
a křičet a řvát ti do ucha
jak si zmáčkla spoušť
láska je žízeň bez ducha
láska je žízeň a ty jsi poušť
vyprahlá, jen s poslední kapkou
na kterou praží slunce vratce
hmota se rozpouští a přestává být látkou
tak si vystřel a spi sladce
jen si vystřel do sucha
jak kdybys neznala jak to chutná
nepřestanu řvát ti do ucha
jak moc...prásk...jsi smutná
Přečteno 360x
Tipy 13
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Dev_LATea_princess, jedam, Terulienka, Lady Carmila, ta co bývala Andělem
Komentáře (5)
Komentujících (5)