22
Anotace: 22. sonet nebo přesněji pokus o sonet, snad i tak někoho zaujme... :-)
Má láska je jak pírko pegase
jenž chvěje se a září ve slunci
kouzlo, co přidává Ti na kráse
prsten, jenž podzim ztratil v červenci
kytice kopretin při svítání
kterou si zvolna vážeš do vlasů
vůně, jež svádí k milování
pod mraky s perutěmi pegasů
již dlouhá léta hledám to kouzlo
které by život můj rozsvítilo
však teprve dnes si na zem sklouzlo
mne citem blaženým naplnilo
tak s duší čistou a srdcem na dlani
čekám na Tvého srdce svítání.
Přečteno 302x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, slečna.závist, Kapka, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)