písmenka
pokládala jsem do sešitu
písmenka
v řadě za sebou
tak úhledně
že prý nechtějí být
skládankou
...
až byl konec s řádkem
a mě pohltil stesk
chybí mi e s háčkem
a s ním v očích tvých lesk
...
přeji si abys tu byl
a to e v kapse měl
dopsala jsem miluji tě
až když jsi mi chyběl
Přečteno 470x
Tipy 3
Poslední tipující: ziriant, Kapka, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)