Tolik tolik hvězd
Anotace: prostě si nemůžu pomoct, stýská se mi, i když mě mnohdy nedokázala pochopit, dovedla mi to obstojně vynahradit svým citem... a ty pihy!
Tolik, tolik hvězd v tvé tváři
prázdná postel
a ty se vzpínáš na ní
má paní
tvé hvězdy září
Tvé oči jako dvě luny
na dně studny
obklopeny nespočetnem hvězd
posbíraných skrytých v prachu cest
dej se mnou vést
čeká tě prázdná postel, má paní
Vzepnutí, vzdech
ozvěna od zdí, v zdech
a tvoje hvězdy zase vychází v mých snech
Dávno tomu, ale nepláču
hvězdy zhasly
a dvě luny zašly za obzor
místo nich teď usměvavý vzor
zas jiného obrazu, jiného malíře
už bez hvěz, ale - k nevíře -
- dvě luny vprostřed pouště...
Přečteno 563x
Tipy 11
Poslední tipující: Dragoniana, takova, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Jiparo, Kapka, Radek.oslov.Šafárik, Seanko, Innna
Komentáře (3)
Komentujících (3)