Poutník
Přišel a jen se usmál
I takhle málo někdy stačí
Pak stal se povodní
co moje tělo smáčí
potravou smyslů
již moje hrdlo ráčí
poutníkem s nímž
klidně usnu na bodláčí
a zbožným přáním
ať dál se země neotáčí
Přečteno 395x
Tipy 12
Poslední tipující: Kapka, Petbab, enigman, danav, Házté, labuť
Komentáře (4)
Komentujících (4)