Čokoláda
Anotace: prečítajte si:-)
SOM víťaž
aj bez trofeje
moje srdce sa ladne zasmeje
už v ňom nie si
čokoláda mi city kriesi
Je lahodná
nežne mi hľadí jazyk
a vychutnávam tú chuť kakaa a cukru
Budem taká tučná
až mi z toho šaty puknú
Ale už som sama
tak krásne slobodná
s vyschnutými očami
Ale stále sa zmietam medzi dvoma svetami
Přečteno 410x
Tipy 18
Poslední tipující: poustevník Jirka, Bíša, NikitaNikaT., Churry, Holis, Alasea, Lilly Lightová, kikis, Terulienka, enigman, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)