Hluboko ve vzpomínkách
Anotace: byl to jen jeden den, ale přinesl mi spoustu dalších krásných dní a nocí...
Ještě jednou mi řekni miláčku
Propadám se
dávám se napospas vzpomínkám
zatlučené dveře, to já znám
jsi daleko, šťastný dni troufalého léta
Poslední dobou je všechno bezbarvé
šedivé jak v zimě, za soumraku
jak tenkrát v noci, v naší noci
Chtěl bych tě potkat, ve vlaku
a nebo na ulici
Jsi tak daleko jak ten den
Hluboko ve vzpomínkách
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: takova, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)